• China Fleksibel Led Strip Produsen
  • Suppliers Lampu Neon Led China
  • China Led Strip Lampu

Profil Perusahaan

Pengalaman 10+ Taun fokus ing manufaktur strip LED

rincian â–¶

Kaluwihan Kualitas

Asli San'an chip SMD, tembaga murni FPCB, produksi perlindungan lingkungan.

rincian â–¶

OEM khusus

Desain khusus, OEM, tawaran MOQ sing sithik, conto gratis.

rincian â–¶

Rega

Pabrik penjualan langsung, tawaran rega paling apik.

rincian â–¶



Shenzhen Guoye Optoelektronik Co., Limited fokus ing manufaktur lampu strip sing dipimpin, kita kerja sama karo lampu merek rantai global, lembaga desain, perusahaan lampu teknik lan liya-liyane. Kita nyedhiyakake produk jalur sing dipimpin kualitas dhuwur lan melu desain layanan OEM khusus.

Perusahaan kita dumunung ing kutha metro internasional China, Kutha Shenzhen Shiyan, distrik Bao'an, ana rantai industri jalur sing dipimpin kualitas dhuwur, sing bisa nyedhiyakake layanan sing apik saka desain, produksi, transportasi lan server liyane, uga terus berkembang kompetitif anyar. produk.Sampeyan bisa yakin kanggo tuku LED Strip, LED Neon, LED Strip Light saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.