Strip led sing bisa dialamatake CCT
  • Strip led sing bisa dialamatake CCTStrip led sing bisa dialamatake CCT
  • Strip led sing bisa dialamatake CCTStrip led sing bisa dialamatake CCT

Strip led sing bisa dialamatake CCT

Guoye Optoelektronik minangka salah sawijining produsen jalur sing bisa dialamatake CCT berkualitas tinggi ing China. Iki uga diarani warna dobel, CCT Bicolor, lampu jalur led sing bisa dialamatake. Led strip dibangun ing karo IC sk6812, bisa luwes suhu werna saka 2000K kanggo 6000K, Toning lan surem saka anget kanggo putih murni lan uga bisa dimmed kanggo efek owah-owahan beda.

Model:GY-FS-5050-60D-SK6812-CCT (5V)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Pengenalan Produk CCT addressable led strip


Pita ajaib sing bisa dituju CCT minangka produk anyar sing bakal dadi luwih populer. Mangga digatekake luwih akeh lan aplikasiake ing proyek sampeyan. Iku nggunakake 5050 padhang dual-werna suhu SMD, lan dibangun ing chip IC cerdas SK6812, supaya bisa nyetel efek variasi suhu werna liyane, sanajan ora duwe RGB minangka mancorong, nanging menehi atmosfer anget artless liyane. Iku disetel kanggo 60leds piksel mimpin saben meter, a 5 meter muter tawaran biasa, syarat luwih populer, lan konfigurasi padha konektor ing loro ends, Gampang kanggo nyambungake controller daya, gampang kanggo nginstal lan nggunakake. Kanggo kawruh liyane, hubungi kita



Parameter produk


jinis LED 5050 CCT 0.2W daya -W/M
Tegangan DC5V Tipe IC Ws2812b / sk6812
Kapadhetan LED 60 pcs/M Sertifikat CE ROHS
Lumen (m)   Garansi 3 TAHUN
Tipe PCB 10 mm, 2 oz, PCB Putih, Pack 5M / R utawa liyane
Unit potong 1 led / potong IP Rank IP30 IP65 IP67 IP68
warna RGBW



Kelas anti banyu lan lingkungan panggunaan


We offer macem-macem gelar anti banyu kanggo milih saka miturut beda nggunakake lingkungan.
IP20: NON-anti banyu (panggunaan njero ruangan, panggonan garing)
IP65: Tutup nganggo lem PU / silikon (nggunakake njero ruangan, Tahan kelembapan lan bledug)
IP67: Tutup nganggo tabung silikon (nggunakake njero ruangan utawa ruangan, tahan kelembapan lan bledug)
IP68: Tutup nganggo tabung silikon lan lebokake lem silikon ing jero tabung, (nggunakake ruangan, oke dilebokake ing jero banyu utawa papan udan)



Metode sambungan


Produk manungsa waé

1, Aja dawa cahya munggah nalika muter ing reel.
2, Aja kakehan cahya
3, Aja short circuit cahya
4, Aja plug menyang ngarep 110V/220V Power
5, Aja sijine menyang banyu nalika iku ora anti banyu

Panas Tags: CCT addressable led strip, China, Suppliers, Factory, Produsen, Grosir, Customized, Price, Pricelist, Fashion, garansi 2 taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.