Warta industri

2022 status pangembangan industri lampu strip LED

2022-05-06


Lampu strip LED yaiku perakitan SMD LED ing papan sirkuit fleksibel, amarga wujud produke kaya strip, mula entuk jeneng saka iki.


Lampu Strip LED nduweni umur layanan sing dawa, hemat energi, perlindungan lingkungan ijo, bisa digunakake kanthi fleksibel kanggo melu ing kabeh jinis desain, bisa ditrapake kanggo kabeh jinis industri dekorasi saengga wis akeh digunakake.



Strip lampu LED akeh digunakake ing papan njero ruangan lan ruangan. Hotel, pusat blanja, kluwarga, mobil, pariwara, lampu, bar lan industri liyane, bisa dadi lampu utama, lampu ora langsung, lampu slot peteng, outline outline, lampu hiasan lan panggunaan liyane.

Minangka negara sing akeh konsumsi energi, kanthi perkembangan ekonomi China kanthi cepet, macem-macem masalah lingkungan mboko sithik dadi penting, kayata polusi udara lan kekurangan sumber daya sing mengaruhi urip saben dinane.



produk cahya LED, karakteristik konsumsi energi kurang, polusi kurang, wektu urip dawa, dadi alesan utama bangsa sregep ndhukung pembangunan, ora mung bisa gawe marem panggunaan saben dina Rakyat, nanging uga selaras karo requirement pangayoman lingkungan, nyuda polusi, ing wektu sing padha, lampu Strip LED kanthi fleksibel, bisa sewenang-wenang kaya kabel crimp, mulet, bisa nggawe grafis, teks, kayata modelling.LED lampu strip bisa Cut lan lengkap ing bakal, supaya dadi luwih lan luwih populer ing pasar.


Kita kabeh ngerti, LED Enterprises anjog terus expansion gedhe-ukuran, baris produk lengkap, nanging lapangan produk anyar banget, kang temonan kanggo LED Enterprises cilik lan medium-ukuran. Kanggo bisa nindakake proyek apik ing bagean saka lapangan, tatanan saka kauntungan unik, iku cilik lan medium-ukuran Enterprises break liwat siasat. Kanthi tekane jaman industri Internet of Things, Internet industri nyadari interkoneksi komprehensif manungsa, barang lan mesin liwat teknologi, mbangun sistem produksi lan manufaktur anyar lan nambah kecepatan respon perusahaan manufaktur menyang pasar. Panggantos mesin, pabrik tanpa awak, manufaktur ijo, manufaktur cerdas banget mengaruhi reformasi industri LED.